top of page

Workshops og undervisning for børn og voksne

Jeg elsker at undervise i kunst, og give børn og vokne en mulighed for at udtrykke sig i billeder. Her giver jeg eksempler på kurser, jeg tilbyder. Jeg har stor erfaring med at undervise i billedkunst i alle aldre. Lige fra vuggestue- og børnehavebørn til skolebørn, unge, voksne og ældre, så hvis du har brug for et andet kursus, end du kan læse om herunder, er du velkommen til at tage kontakt til mig.

En verden uden mennesker

For skolebørn i indskolingen og på mellemtrinnet
"En verden uden mennesker" er et forløb jeg laver i indskolingen eller på mellemtrinnet. Typisk er jeg sammen med klassen en hel dag. Dagen tager udgangspunkt i samtidskunstneren Mette Rishøjs malerier, som vi sammen kigger på og taler om. Derefter skal der laves iagttagelsestegning af maskiner, inden vi laver en baggrund, som maskinerne sættes på. Der males i flere lag og alle børn guides igennem dagen, så de alle får et godt resultat.

Altertavle

For konfirmander, minikonfirmander eller skoleklasser
I samarbejde med en 3. klasse og sognepræst Lise Melchiorsen i Thorsø lavede jeg i påsken 2016 en 3-fløjet transportabel altertavle, med udgangspunkt i påskens fortællinger.  Jeg laver meget gerne både større og mindre projekter i samarbejde med kirkerne.

Flademal din egen Diva

For voksne, unge og folkeskolens ældste klasser 
Dette kursus tager afsæt i mit eget kunstneriske virke. Med udgangspunkt i 1900-tallets divaportrætter, arbejder vi med flademaleri.  I flademalerier er det 2 dimensionelle det væsentlige - og perspektivet underordnet. Vi begynder med at tegne, hvorefter skitsen overføres til lærredet. Vi arbejder med akrylmaling som lægges lag på lag, så billederne bliver til i en vekslen mellem opbygning og nedbrydning.  Vi arbejde med alle farver, så der kan opstå farvesammenstød, vi ikke havde forudset.

Inspirationskursus

For børnehavepædagoger og folkeskolelærere 
Jeg har stor erfaring med at arbejde med kreative og æstetiske processer med børn og unge, så har I brug for ny inspiration til kreative projekter og undervisning, så sammensætter jeg gerne et program. 

Please reload

Drømmen om at flyve

For skolebørn i indskolingen og på mellemtrinnet
"Drømmen om at flyve" tager udgangspunkt i Chagalls maleri "The Walk". Forløb til er udarbejdet til indskolingen og mellemtrinnet, og typisk er jeg sammen med klassen en hel dag. Vi taler om Chagalls billedunivers, og jeg viser børnene en teknik, så de kan tegne flyvende mennesker. Til sidst maler vi et landskab, hvor der er fokus på at blande farver i mange nuancer. Alle børn guides igennem dagen, så de får et godt resultat.

Croquis

For unge og voksne
På et croquiskursus vil vi gennemgå forskellige tegneteknikker.

Forløbet vil hovedsagligt tage udgangspunkt i hurtige tegninger, og fokus på at se og tegne på nye måder.

Et croquisforløb tilrettelægges i et samarbejde, hvor der tages afsæt i jeres ønsker og tidsforbrug.

Please reload

bottom of page